Astrid Bastiaans - van Staveren

Medewerker in de spotlight

Bij Arcus geloven we sterk in de kracht van persoonlijk contact. Alleen zó bouw je langetermijn-relaties. De komende tijd delen we dan ook verhalen van onze collega’s. Deze week Astrid Bastiaans – van Staveren, Teamleader Sales Support: “Sommige klanten ken ik al meer dan 30 jaar”.

Astrid werkt ruim 32 jaar bij Arcus. Het was haar eerste baan, maar het verveelt nog steeds geen moment. De diversiteit aan haar functie en de gezellige collega’s zorgen ervoor dat ze nog elke dag met plezier naar haar werk gaat.

“Ik ben nooit meer weggegaan”.

“Via een uitzendbureau ben ik 32 jaar geleden op de afdeling Sales Support van Arcus binnengekomen. Het was mijn eerste baan en ik ben nooit meer weggegaan. In die tijd hadden we nog geen computers en werkten we nog met een kaartenbak. Als we dan iets verkochten, schreven we handmatig de voorraad af. Ook de certificaten werden in ordners opgeborgen. Dat kan je je nu niet meer voorstellen, tegenwoordig is alles geautomatiseerd”.

“Ik heb veel ontwikkelingen voorbij zien gaan. De opkomst van de fax, de telefooncentrale, de mobiele telefoon. Wat dat betreft is er zoveel veranderd, behalve de sfeer, die is nog steeds gebleven”.

Wat doe je op dit moment?

“Ik werk nog steeds op de Sales Support afdeling en samen met Janneke en Jenny vormen we een team. Wij nemen o.a. de telefoon op, ontvangen bezoekers, boeken materialen binnen en versturen certificaten naar klanten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor ons loyaliteitsprogramma. Ik organiseer heel veel evenementen voor onze klanten. Meestal in een sportieve omgeving zoals het ABN AMRO Open tennistoernooi, de Amstel Goldrace, een voetbalwedstrijd of een concert. Tegenwoordig ga ik ook vaak mee. Het is leuk om klanten te zien die ik al zolang aan de telefoon spreek. Sommigen ken ik ook al meer dan 30 jaar”.

 Waar krijg je een kick van?

“Afgelopen september heb ik een familiedag georganiseerd. Ik ben daar samen met andere collega’s best lang mee bezig geweest en als je dan van veel collega’s hoort dat ze het zo verschrikkelijk leuk vonden om Arcus aan hun familie en vrienden te laten zien, dan is dat superleuk natuurlijk.

Maar complimenten van klanten terugkrijgen is ook heel fijn! Laatst kregen we een kaart voor onze goede, snelle service. Deze kaart staat bij ons op het bureau. Daar zijn we trots op. Dit past ook bij onze persoonlijke en daadkrachtige service. Net als klanten snel terugbellen en e-mailen. Ik vind dat belangrijk”.

Wat staat er nog op je wensenlijstje?

“Eigenlijk niets. Ik vind het leuk wat ik doe. Het is zo variërend dat ik nog wel even doorga tot aan mijn pensioen (Astrid lacht). Ik weet dat Arcus er altijd voor mij is als dat nodig is. Dan weet je dat je op de juiste plek zit”.

Lees ook onze andere blogs 

Lees ook onze andere blogs