we are arcus

Bij arcus kan je rekenen op deskundigheid

  • Persoonlijk
  • Daadkrachtig
  • Kennisgedreven
Wie wij zijn

Altijd het beste doen voor onze klant, dat is waar wij voor staan.

Het is onze missie bij Arcus om duurzame lange-termijnrelaties op te bouwen door persoonlijk contact. Daadkrachtig te handelen naar de behoeften van onze klanten door altijd een extra stap te zetten, waarbij alleen het allerbeste goed genoeg is. En met onze kennis de beste klantenservice te bieden in onze branche.

PERSOONLIJK

DAADKRACHTIG

KENNIS GEDREVEN

ONZE KERNWAARDEN

Persoonlijk

Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijk contact. Alleen zó bouw je aan lange-termijnrelaties. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. We helpen u direct en zoeken altijd naar wat voor u de allerbeste oplossing is. Hiermee stoppen we pas als we zeker weten dat we deze hebben gevonden. Altijd staan wij voor u klaar. Het is dié betrokkenheid, die het verschil maakt. En daar zijn we trots op.

Daadkrachtig

We doen altijd extra ons best. Dat vinden wij gewoon. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Zonder omwegen gaan we op ons doel af. We verkopen geen ‘nee’ en doen wat we beloven. Of méér. En verrassen u met onze uitstekende service. We zetten altijd net dat stapje extra, omdat we ervan houden uw verwachtingen te overtreffen. Elke keer weer. Dáár krijgen wij energie van.

Kennisgedreven

Onze mensen werken al jarenlang bij Arcus. Wij kennen uw markt en weten alles van roestvast staal, want roestvast stalen producten voor industriële toepassingen is ons vakgebied. Met onze expertise gaan wij verder, waar anderen stoppen. Wij stellen altijd de juiste vragen, denken met u mee en zijn bekend met alle materiaalspecificaties. Op deze manier krijgt u altijd de juiste oplossing.

MVO doelstellingen

Het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij onderschrijven het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij streven ernaar zaken te doen met partners die respect hebben voor milieu, mensenrechten en goede arbeidsomstandigheden. Daarbij gaat aandacht uit naar eerlijk zakendoen, klant belangen en bredere maatschappelijke ontwikkeling. Als werkgever vinden we goede werkomstandigheden en duurzame inzetbaarheid van het personeel belangrijke aandachtspunten.

Nathalie Robben
Account Manager

“Elke dag is weer een leuke uitdaging, om in een wereld vol mannen, als vrouw onze klanten te helpen. De gezelligheid en Rotterdamse humor maken bij ons in Vierpolders de werksfeer en bijzondere klantenrelaties.”

Arnold Pol
Area Sales Manager
WERKNEMERSVERHAAL

“Wij bieden u toegevoegde waarde vanaf uw aanvraag tot en met de oplevering van uw project.”

Darja Verhoeven
Account Manager
WERKNEMERSVERHAAL

“Wij leveren ook maatwerk. Laatst wilde een klant een flens met een special gatenpatroon erin. Wij zorgen dan dat we dit kunnen leveren.”

Marvin Krijgsman
Account manager
WERKNEMERSVERHAAL

“Het weekend bespreken met klanten is wat ik het leukst vind. Die persoonlijke band met klanten opbouwen en daar horen ook af en toe grapjes bij.”

Pieter van Nieuwaal
Algemeen Directeur
WERKNEMERSVERHAAL

“Ons doel is om ons te richten op groei als resultaat van duurzame zakelijke relaties met klanten, leveranciers, onze werknemers en andere stakeholders.”

Astrid Bastiaans - van Staveren
Sales Support
WERKNEMERSVERHAAL

“Het is leuk om klanten te zien die ik al zolang aan de telefoon spreek. Sommigen ken ik ook al meer dan 30 jaar.”

Direct een complete offerte

Snelle levering
binnen Europa

Jouw eigen
one-stop-shop

Meerdere
voorraadlocaties

BUIZENFLENZENFITTINGENBEWERKINGEN 

BUIZENFLENZENFITTINGENBEWERKINGEN 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

  • Bel naar: +31 (0)78 648 36 48
  • Mail naar: SALES@ARCUS.NL