Monique de Munnik

Medewerker in de spotlight
Geschreven door:

Danique van 't Ent

Bij Arcus geloven we sterk in de kracht van persoonlijk contact. Alleen zó bouw je langetermijn-relaties. De komende tijd delen we dan ook verhalen van onze collega’s. Deze maand stellen wij u graag Monique de Groot, medewerking Accounting voor.

Monique werkt sinds 1 maart 2022 bij Arcus, op de afdeling Accounting. Ze was op zoek naar een warm bedrijf, met een informele sfeer en veel persoonlijk contact en dat vond zij bij Arcus.

Hoe ziet een werkdag voor jou eruit?

‘’Ik hou mij voornamelijk bezig met de verwerking van de administratie. Ik verwerk samen met mijn team de administratie voor zowel Nederland, België en Duitsland. In de ochtend start ik met het boeken van de banken. We controleren dan de bankafschriften en koppelen deze aan openstaande facturen. Vervolgens controleren we alle binnengekomen facturen en boeken deze op een specifieke post. Ook zorg ik ervoor dat de betalingen ingevoerd worden. We maken voor de afdeling Finance overzichten met alle informatie wat er betaald moet worden, zoals salarissen, belastingen en crediteurenbetalingen. Uiteraard zijn er nog veel meer taken om op te noemen, mijn werk is heel veelzijdig!”

Wat vind je het leukste aan je werk bij Arcus?

“Ik vind het leuk dat ik heel veel kan leren. Ik begon bij de basis, maar ik heb veel bijgeleerd en ik heb meer taken gekregen. Ook zijn er heel veel doorgroeimogelijkheden binnen Arcus.”

“De sfeer is heel goed, informeel en gezellig. Elke afdeling is goed benaderbaar, iedereen kent elkaar en dat maakt het heel fijn. Eigenlijk vind ik alles leuk bij Arcus. Ik heb heel veel uitdagingen en het team is gewoon heel fijn! Daarnaast ben ik fanatiek deelneemster van de personal training sportlessen die Arcus biedt. Superleuk dat dit kan bij Arcus.”

Waarom pas jij goed bij Arcus?

“Ik ben daadkrachtig. Ik wilde in het begin alles aangrijpen om veel te leren en dat heb ik nog steeds. Ik wil mijn doelen bereiken. Arcus is erg kennis-gedreven. Je krijgt de ruimte om kennis op te doen en dat past bij mij, want ik leer graag nieuwe dingen.”

Waar krijg jij een kick van?

“Ik denk als we de maandafsluiting hebben afgerond. Dat is een drukke week, en als alles afgesloten is hebben we met elkaar weer een doel bereikt. Daar krijg ik echt een kick van! Ik hoop dat ik nog veel mag leren en doen bij Arcus.”

Lees ook onze andere blogs 

Lees ook onze andere blogs