Stagiair Marketing & Communicatie - Dordrecht

Geschreven door:

Joyce Wigmans

Over Arcus.
Arcus is een toonaangevende groothandelaar van roestvaststaal in de industriële sector. Het is onze missie bij Arcus om duurzame lange-termijnrelaties op te bouwen door persoonlijk contact. Daadkrachtig te handelen naar de behoeften van onze klanten door altijd een extra stap te zetten, waarbij alleen het allerbeste goed genoeg is. En met onze kennis de beste klantenservice te bieden in onze branche.

Stagepositie: Marketing & Communicatie Stagiair. Afstudeerstage/meeloopstage.

Wat ga ik doen?
Onze Marketing en Communicatie afdeling is o.a. bezig een professionalseringsslag te maken op het gebied van marketing en communicatie en het door ontwikkelen van het merkimago, zowel intern als extern. Als afstudeer stagiair doe jij onderzoek dat betrekking heeft op een van deze twee punten. Dit kan zijn op het gebied van social media, duurzaamheid, producten, sales, etc. Samen met de Marketing en Communicatie Manager ga je kijken welk onderzoek het beste bij jou en Arcus past.

Wanneer jij als meeloop stagiair aan de slag gaat bij Arcus ondersteun je de afdeling en heb je de vrijheid tot creativiteit. Je geeft ondersteuning in het marketing en communicatie jaarplan. Je denkt o.a. mee en creëert zelf nieuwe content voor o.a. LinkedIn, schrijven van interessante blogs, nieuwsitems, ondersteuning in eventmanagement, etc. Mocht je zelf een tof idee hebben staat jouw begeleidster hier zeker voor open.

Wat wordt er van mij verwacht?
We zijn op zoek naar een kandidaat met enthousiasme voor marketing en communicatie, uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, creativiteit en een proactieve houding.

Wie wordt mijn mentor?
Danique van ‘t Ent, een doorgewinterde professional en mentor in haar vak, blinkt uit in het begeleiden van aspirerende talenten. Met een schat aan ervaring is zij niet alleen bedreven in het doeltreffend positioneren van merken en het beheren van innovatieve campagnes, maar ook in het delen van haar kennis met stagiaires. Danique staat bekend om haar vermogen om een inspirerende en ondersteunende omgeving te creëren, waarin stagiaires gedijen en hun unieke vaardigheden kunnen ontwikkelen. Ontdek onder haar leiding niet alleen de wereld van strategische communicatie, maar ook de waarde van mentorship en groei.

Wanneer kan ik beginnen?
Wanneer jouw stageperiode voor school begint. Dit overleggen we tijdens het eerste gesprek.

Krijg ik een stagevergoeding?
Jazeker! Wij bieden jou €350,00 per maand o.b.v. 40 uur stage.

Direct solliciteren

  • Bel naar: +31 (0)78 6483662
  • Mail naar: jobs@arcus.nl